UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

08.05.2017 Kevätervehdys

Moi!

Kevät alkaa olla tosiasia, jes!

Keikkakalenterini on vihdoin päivitetty touko-heinäkuun osalta.

Nähdään ja nautitaan aurinkoisista keleistä!

/Mikael

31.01.2017 Vuoden 2017 ensimmäinen postaus

Hei!

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017! Vuosi lähtikin mukavasti käyntiin useammalla laivakeikalla tammikuussa. Helmikuu puolestaan vierähtää isyysvapaalla joten maaliskuusta eteenpäin olen taas enemmän "sorvin ääressä". :D

Kuullaan ja nähdään!

/Mikael


31.01.2017 Vuoden 2017 ensimmäinen postaus

Hei!

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017! Vuosi lähtikin mukavasti käyntiin useammalla laivakeikalla tammikuussa. Helmikuu puolestaan vierähtää isyysvapaalla joten maaliskuusta eteenpäin olen taas enemmän "sorvin ääressä". :D

Kuullaan ja nähdään!

/Mikael


20.11.2016 Viikkotervehdys vk 46

Moi!

Syksy on mennyt yhdessä hujauksessa ja päivitykset ovat jääneet vähiin, pahoittelen. Mutta nyt on loppuvuoden keikkakalenterini ajantasalla. Jes!

Hyvää joulun odotusta ja nähdään!


/M

04.07.2016 Viikkotervehdys vk 27

Moi!

"Lomat on lusittu" :D ja on aika palata sorvin ääreen. Heinäkuu starttasikin oikein mukavasti Puumalan Ravien ja Savion lavan keikoilla. Tällä viikolla ohjelmassa on yhteislaulua Lintsillä, Johansin jatzahtavaa keikkaa Porvoossa, Imatra Big Band -toivekonsertti, tanssikeikkaa Riutanharjulla ja evergreenejä Savonrannalla. Eli todellakin jokaiselle jotakin eripuolilla Suomea.

Olen myös vieraana Huomenta Suomessa keskiviikkona, joten virittäydy aamutuimaan MTV3-kanavalle. 

Iloista alkanutta heinäkuuta ja näkemiin!


/M


21.06.2016 Viikkotervehdys vk 25

Moi!

Juhannusviikko on käynnistynyt ja tänään tiistaina kalenterissani on "debyyttibändiesiintymiseni" legendaarisella Raffaellon Terassilla. Jes! Minulla on ilo toimia loistavan Popkornin solistina. Muutama vuosi sitten koin terassin huipputunnelman duo-kokoonpanolla. Tällä hetkellä sääkin näyttäisi suosivan joten tervetuloa valmistautumaan juhannustunnelmiin elävästä musiikista nauttimalla.

Raffaellon terassin keikan jälkeen onkin vuorossa pieni kesäloma ja seuraava esiintyminen on luvassa 1.7. Puumalassa. :D

Oikein iloista ja turvallista juhannusta kaikille! 

/M

16.06.2016 Viikkotervehdys vk 24

Moi!

Vuoden kiireisin aika on meneillään joten päivityksetkin ovat jääneet "vähän" vähemmälle. :D Mutta joka tapauksessa pitkin kesää keikkaillaan ympäri Suomea niin tanssikeikkojen, yhteislaulun kuin konserttienkin merkeissä. Siispä tsekkaa keikkakalenterista missä mennään ja nähdään keikoilla!

Aurinkoista kesää kaikille!


/M

12.05.2016 Viikkotervehdys vk 19

Moi!

Viikko nro 19 porskuttaa jo hernekeittopäivässä mutta ei se mitään. Eilen lauloimme omalta osaltani kesän toiset yhteislaulut Linnanmäellä ja tunnelma oli jo erittäin iloinen ja letkeä. Lintsi laulaa siis koko kesän, ja minä olen laulattamassa kerran noin kerran kuussa. Tästä näet kesän loistavat laulattajat:

http://www.linnanmaki.fi/tapahtuma/keskiviikkoisin-lauletaan

Tulevana lauantaina minulla on suuri ilo ja kunnia toimia bestmanina häissä, jee!

Ensi viikolla on luvassa mm. perjantaina Galleria Esplanadin pianokeikkaa ja sunnuntaina Korson Mieslaulajien konsertin solistivierailua. Muutama yrityskeikkakin mahtuu kalenteriin, joten monipuolinen viikko tulossa.

Aurinkoista viikon jatkoa vaikka sattuisi satamaankin!

/M29.04.2016 Viikkotervehdys vk 17

Moi,  

Ja hyvää vapunaatonaattoa! Vappu hujahtaa musiikin merkeissä, nimittäin aattona esiinnymme Nelinpelin kanssa Ikaalisten kylpylässä. Vapunpäivänä minulla puolestaan on suuri ilo debytoida loistavan Turun Filharmonisen Orkesterin solistina Finnhits-tunnelmissa yhdessä Annika Eklundin sekä kapellimestari Antti Rissasen kanssa. Tervetuloa tanssimaan tahi konserttiin!

Hauskaa vappua kaikille!


/M

20.04.2016 Viikkotervehdys vk 16

Moi, 

Ja terveisiä m/s Baltic Princessiltä! Esiinnyimme täällä upean Marita Taavitsen kanssa Mikaelin Naiset -ohjelman hengessä Club55-lähdöllä. Hauskaa oli, kiitos kaikille!

Viikko jatkuu leppoisissa hääkeikkatunnelmissa lauantaina. Olemme lauantaina myös Finnair Pilots´ Big Bandin Combon kanssa luomassa tunnelmaa Lentomatkustamisen Nostalgiapäivässä Suomen Ilmailumuseolla klo 10 ja 12.30. Tällä kertaa olen pianon "varressa". Tervetuloa!

Iloista viikon jatkoa!


/M

01.04.2016 Viikkotervehdys vk 13

Moi!

Tänään aprillipäivänä minulla on ilo palata entiseen opinahjooni Metropoliaan harjoittelemaan Metropolia Big Bandin kanssa 12.4. Arabian Kevät -konserttisarjaan liittyvää konserttiamme varten. Ohjelmassa luvassa todellinen viihdemusiikin superpläjäys ja konsertin johtaa legendaarinen Antti Rissanen. Pitkin Arabian Kevät -viikkoa Metropoliassa on luvassa muitakin hienoja konsertteja joten sinne siis!

Päivitän tuota pikaa huhtikuun keikat, tulossa on monenmoisia keikkoja, toivottavasti tapaamme!

Iloista ja jäynäntäyteistä aprillipäivää!

/M


23.03.2016 Viikkotervehdys vk 12

Moi! Minulla on tänään keskiviikkona suuri ilo esiintyä pitkästä aikaa kotikirkossani Pylkönmäellä yhdessä loistavan Antti Vuoren kanssa. Konsertti on oiva keino niin yleisölle kuin meille esiintyjillekin virittyä pääsiäistunnelmiin, joten: Oikein hyvää pääsiäistä kaikille! /M

29.02.2016 Viikkotervehdys vk 9

Moi, 

Ja hyvää karkauspäivää! 

Viime viikolla olimme Kuopiossa Johanna Förstin ja Sami Ruusuvuoren kanssa Suuri Puhallus -konsertissa. Se oli huikea kokemus, kiitos! Kuopion Musiikkikeskuksen lavalla oli yli 50-henkinen orkesteri ja yleisöä erittäin paljon. 

Kiitos myös kaikille synttärionnittelijoille, 23.2. nimittäin pärähti 32 vuotta mittariini. Jes!

Tämän viikon lauantaina viihdytämme Finnair Pilots´ Big Bandin kanssa Kampin kauppakeskuksessa. Maaliskuussa on luvassa muutamakin laivakeikka, joten ei muutaku Tukholmaan tai Tallinnaan.

Hyvää alkanutta viikkoa ja alkavaa maaliskuuta, kevättä pukkaa!


/M

14.02.2016 Viikkotervehdys vk6


Moi!

Olin mukana tämän viikkoisessa Yle Radio Suomen Levylautakunnassa Ei koskaan  -kappaleella. Kuuntele (jos uskallat) Areenasta kuinka kävi.. :D

Hyvää Ystävänpäivää!

/M

06.02.2016 Viikkotervehdys vk 5

Hyvää helmikuuta!

Viikko viisi on jo lauantain puolella tätä kirjoittaessani mutta eipä hätää. Tänään on luvassa yksityistilaisuus mutta huomiselle Eckerö Linen päiväristeilylle ehdit vielä kauempaakin. Viihdytän matkustajia sähköpianoni kera laivan sunnuntaiseen tapaan viihdemusiikin klassikoilla. Ehkä ohjelmistoon mahtuu myös muutama tuoreen Hurmaavia aamuja -albumini "styge" . :D

/M

28.01.2016 Viikkotervehdys vk 4

Moi!

Tämä viikko on ehtinyt jo torstain puolelle, mutta ei se mitään. :D Eilen keskiviikkona olin pikaisella aikataululla paikkaamassa sairastunutta kollegaa Ikaalisten Kylpylässä. Kiitos yleisölle ja säestäneelle orkesterille hienosta illasta!

Tuleva viikonloppu menee FPBB-keikalla mutta ensi viikolla onkin luvassa monenlaisia esiintymisiä. Heti tiistaina olen yhtenä solistina Harmonikan juhlaa Mikkelissä -konsertissa jossa juhlistetaan 35-vuotiasta Arto Kivekkään Harmonikkakoulua. Liput käyvät vähiin joten nyt kannattaa toimia nopeasti!

Harmaasta säästä huolimatta iloista viikon jatkoa!

/M

20.01.2016 Viikkotervehdys vk 3

Hurmaava moi!

Tällä viikolla se vihdoin tapahtuu, nimittäin Hurmaavia aamuja -albumini julkaisu. Jee! Albumi julkaistaan perjantaina 22.1. joten ei muuta kuin hyvin varustettuihin levykauppoihin shoppailemaan tai esimerkiksi Spotifyn ihmeelliseen maailmaan tsekkaamaan miltä levy kuullostaa. Levyä tehtiin pitkään ja hartaasti mutta omasta mielestäni hiljaa erittäin hyvä tuli! :D

Perjantaina olen Matkamessuilla Iskelmä-radion haastateltavana klo 18.30 ja tulevina aikoina kannattaa muutenkin seurata erityisesti Iltasanomia ja Seura-lehteä. Joten näkemiin & kuulemiin!

Iloista pakkasviikon jatkoa!


/M13.01.2016 Viikkotervehdys vk 2

Moi!

Vuoden toinen viikko on jo hyvässä vauhdissa ja tulipa mieleeni kertoa että perjantaina viihdytämme Nelinpelin kanssa legendaarisessa Punaisessa Kukossa Porissa. Tervetuloa!

Hurmaavia aamuja -albumini on jo nurkan takana, nimittäin 22.1. Levyn voi tilata ennakkoon jo nyt tästä:

Levykauppa Äx


Iloista ja talvista viikon jatkoa!

/M

04.01.2016 Viikkotervehdys vk 1

Hyvää uutta vuotta!

Wow, näin on pyörähtänyt uusi vuosi käyntiin ja paikallaan onkin kiittää kaikkia viime vuodesta! Monipuolisia esiintymisiä ja upeita yleisöjä tulikin kohdattua.

Vuosi 2016 starttaa oikein mukavasti. Nimittäin tänään hyppäämme Nelinpelin poikien kanssa kolmen vuoden ikään ehtineen upean m/s Viking Gracen kyytiin ottamaan loppiaista vastaan. Stig Ombord!

Alkaneen vuoden ehdottomista kohokohdista tulee tapahtumaan perjantaina 22.1. kun kolmas albumini Hurmaavia aamuja julkaistaan. Jes! Vihdoin! 

Vielä kerran iloista ja menestyksekästä vuotta 2016 kaikille!

Nähdään ja kuullaan!


/M

09.12.2015 Viikkotervehdys vk 50

Moi! Tämä viikko ja joulukuukin on jo pitkällä, jee! Kuukausi pyörähti mukavasti yhteisellä joulukonsertilla Jenna Bågebergin kanssa Vehkalahdella. Konsertin järjesti Haminan Teinisirkus. Lauantaina tanssitimme Nelinpelin ja Taikakuun kanssa runsasta tanssiyleisöä. Kiitos kaikille! Sunnuntaina vietimme itsenäisyyspäivää kotipuolessa ja eilistä suomalaisen musiikin päivää Kälviän Tarmon järjestämässä konsertissa. Tämä on yhtä juhlaa! Joulukuussa on luvassa vielä hienoja esiintymisiä ympäri Suomea, päivitänkin keikkakalenteria tuota pikaa. Iloista joulun odotusta ja nähdään! /M

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>