UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

28.04.2011 Mikaelin Naiset - Hanna Pakarinen

Moi!

Vappua odotellessa erinomaista ajanvietettä on Mikaelin Naiset - ohjelman kolmas osa joka on julkaistu. Nyt siis salamana Ylen Satumaa -sivustolle ja tsekkaamaan mikä kappale on erityisen tärkeä upealle Hanna Pakariselle.

Hauskaa vappua kaikille!

/M

 

24.04.2011 Mikaelin Naiset - Annika Eklund

Moi!

Hyvää pääsiäistä kaikille! Pääsiäisperinteiden parista on hyvä piipahtaa YLEn Satumaa-sivustolla sillä Mikaelin Naiset -ohjelman toinen osa on julkaistu. Toisen jakson säihkyvä laulajatarvieras Annika Eklund kertoo hänelle tärkeän kappaleen tarinan ja esitämme sen lopuksi. Katso sinäkin!

YLE Satumaa / Mikaelin Naiset / Annika Eklund

/M

21.04.2011 Ylen Aamu-tv:n vierailu 21.4.2011


Moi!

Käväisin torstaiaamuna Ylen Aamu-tv:n Mika Saarelaisen vieraana juttelemassa Mikaelin Naiset -ohjelman tiimoilta. Haastattelun lopuksi esitin yhden itselleni tärkeän kappaleen. Mikä se oli? Katso alla olevasta linkistä haastattelu ja laulun esitys!

Ylen Aamu-tv

/M

14.04.2011 Mikaelin Naiset - premiääri ja Pitkä kuuma kesä

Moikka!

Ensimmäinen Mikaelin Naiset -ohjelma on nyt katsottavissa Yle Satumaassa! Joten ei muuta kun kipinkapin klikkailemaan ja katsomaan mikä kappale on Suvi Teräsniskalle erityisen tärkeä.

Mikaelin Naiset - Suvi Teräsniska

Youtubesta löytyy hieman extramateriaalia kuvauksista:

Mikaelin Naiset - Suvi Teräsniska Youtubessa


PITKÄ KUUMA KESÄ

Toinenkin kutkuttava tv-proggis on työn alla. Nimittäin MTV3-kanavan iloisen Pitkä kuuma kesä -ohjelman uudet juontajat on julkaistu. Hulppean kesäpestin saavat allekirjoittanut ja Susanna Laine. Katso lisää alla olevasta linkistä!

MTV3-uutiset

iloisin kevät- ja kesäterveisin,

M

06.04.2011 Mikaelin Naiset -ohjelma

Moi!  

Mikaelin Naiset -ohjelma saa maailman ensi-iltansa Yle Satumaassa torstaina 14.4. Ensimmäinen jakso esitetään myös Yle TV2:ssa la 23.4. ja myöhemmin Yle Radio Suomessa. Ohjelmassa jututan mielenkiintoista naisartistia hänelle tärkeän laulun tiimoilta ja lopuksi esitämme kyseisen kappaleen. Ensimmäiset kolme vierasta ovat upeat Annika Eklund, Hanna Pakarinen sekä Suvi Teräsniska. Tsekkaa alla olevasta linkistä allekirjoittaneen haastattelu aiheesta:  

Ylen Satumaa


/M04.04.2011 Lauantaiprojekti


Moikka!

Jäipä tuossa viime lauantain alla mainostamatta että olin mukana maailmanhistorian ensimmäisessä Lauantaiprojekti-ohjelmassa. Kyseessä on Yle TV1:n uusi hulvaton ja hillitön talk show, joka marssittaa esiin joka viikonloppu uuden tunnetun tähtiesiintyjän - illan juontajan roolissa. Ohjelmaa isännöivät Sami Hedberg ja Joona Kortesmäki. Ensimmäinen tähtivieras oli upea Linda Lampenius. Mutta mitä allekirjoittanut siellä teki, sen voit selvittää osoitteesta:  

Lauantaiprojekti Ylen Areenassa

/M 

11.03.2011 Miss Suomi 2011 / Mikaelin Naiset Ylen Satumaassa


Moi!

Miss Suomi 2011 -projekti on takana päin ja onkin paikallaan kiittää tuotantoyhtiö Metronome Film & Television:ia, MTV3-kanavaa ja kaikkia asianosaisia että sain olla mukana! Toivottavasti mahdollisimman moni seurasi Missikiertue 2011 -ohjelmaa ja Miss Suomi 2011 -finaalilähetystä. Kilpailijatarkymmenikkö oli upea ja kellä tahansa heistä oli mahdollisuudet voittoon. Onnittelut kaikille!

Huhtikuun aikana on alkamassa Ylen Satumaa -sivustolla uusi musiikkiohjelma nimeltään Mikaelin Naiset. Ohjelman idea on jututtaa naispuolista laulajaa hänelle tärkeän kappaleen tiimoilta ja esittää kyseinen kappale ohjelman lopuksi. Seuraa siis Yle Satumaa -sivua ja ole mukana todistamassa uutta ohjelmaa.

Katso lisää osoitteesta www.yle.fi/satumaa

Aurinkoista kevättä kaikille!

/M

17.02.2011 Missikiertue 2011


Hejsan!

Kuusiosainen Missikiertue 2011 -ohjelma starttaa 27.2. klo 18.30 MTV3-kanavalla. Ohjelmassa seurataan Miss Suomi  -finalistien elämää missikiertueella. Jokaisessa jaksossa esitellään kaksi missiehdokasta ja luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista katsottavaa. Katsojille tarjoutuu tänä vuonna siis oiva tilaisuus tutustua misseihin ennen 5.3.2011 lähetettävää suoraa missifinaalia jolloin kansa jälleen äänestää voittajan.

Missikiertue 2011 -ohjelman juontaa allekirjoittanut! Mielenkiintoinen ja haastava projekti siis edessä. Muista katsoa!

katso lisää osoitteesta www.mtv3.fi/missit

Iloisin terveisin,

/M

20.01.2011 Kurssin päättäjäiset

Moi kaikille!

Tänään perjantaina 21.1. on hieno päivä koska Suomen Ilmailuopiston kurssimme 12 valmistuu ja saamme lentäjän paperit kouraan. Hyvä me! Työllisyystilanne ei lähivuosina välttämättä ole meille suosiollinen mutta ehkä jossain vaiheessa lentäjänkin töitä olisi tarjolla.

Nyt kuitenkin on hyvin aikaa panostaa laulujen kirjoittamiseen ja muutamissa sessioissa onkin jo saatu materiaalia aikaan.

Hyvää viikonloppua!

/M

25.12.2010 Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011!


Moikka!

Joulu on täällä ja uusi vuosi aivan nurkan takana! Siispä toivotankin kaikille oikein iloista ja tunnelmallista joulua sekä vauhdikasta uutta vuotta 2011! Allekirjoittanut viettää 26.-27.12. m/s Amorellalla, tule sinäkin todellisiin tapaninpäivätanssimeininkeihin! :)

Uudenvuodenaatonaatto tanssikenkiä vipatutetaan Rokualla ja uudenvuodenaatto Hotelli Iso-Valkeisessa, Kuopiossa. Tervetuloa!

terveisin,

M

16.12.2010 Isabellan keikat 21.-22.12. ja Tartu Mikkiin!


Moi!

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan että lentokoulumme kiireisistä aikataulusyistä johtuen olen estynyt ensimmäiseltä Isabellan Turusta lähtevältä risteilyltä 21.12. Vaan eipä hätää, tanssijalan vipattamisesta vastaa loistava Janne Hurme orkestereineen! Keskiviikkoiltana 22.12. olen taasen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti viihdyttämässä risteilyvieraita. Pahoitteluni!

Näin heti tuoreeltaan Obladiin jälkeen on ilo ilmoittaa että allekirjoittaneen vierailema Tartu Mikkiin -jakso tulee eetteriin perjantaina 17.12. klo 21.00 TV2-kanavalta. Suosittelen katsomaan kun Mikko Siltalan kanssa kisaamme Helena Lindgreniä ja Vallu Lukkaa vastaan. Hurjaa touhua!

Terkuin,

Mikael

09.12.2010 Obladii!


Luminen hei!

Tulevana lauantaina se vihdoin tulee! Nimittäin Obladii-viihdeohjelma TV2-kanavalta klo 19.10. Allekirjoittanut vierailee Laura Sippolan ja Hanna Pakarinen Johanna Förstin joukkueessa. Luvassa kaikkea hauskaa, kannattaa katsoa!

/M

26.11.2010 Mulligansin keikka peruttu 26.11.


Aurinkoista talvipäivää!

Järjestäjän inhimillisestä erehdyksestä johtuen allekirjoittaneen ja Nelinpeli-yhtyeen esiintyminen Kouvolan Mulligans-ravintolassa 26.11. on peruttu. Toivon mukaan uusi päivämäärä löytyy mahdollisesti alkuvuodesta.

t.Mikael

26.10.2010 Syksyä pukkaa!

Syksyinen Moi!

Syksy on päässyt vauhtiin ja talvikin siintää horisontissa. Lentäjäopinnot alkavat taittua loppusuoralle, valmistumisajankohtaa on arvioitu joulukuun loppuun tai viimeistään tammikuulle. Jännittävää!

Pikku hiljaa koulun päätyttyä olisi hyvä keksiä tekemistä keikkailun lomaan ja tarkoitus olisikin aloittaa laulujen kirjoitteleminen. Näiden laulujen toivottu loppusijoituskohde olisi allekirjoittaneen kolmas pitkäsoitto. Milloin levyn teko olisi ajankohtaista, selvinnee ehkä ensi vuoden puolella, mutta tehdään nyt niitä biisejä ensin..

Mainio Obladii-visailu on pyörähtänyt käyntiin TV2:lla! Olethan katsonut ahkerasti? Hyvä! Katso tästedeskin sillä Hanna Pakarisen ja M. Konttisen vierailuvuoro on  la 11.12. klo 19.10.

Tästä toivuttuamme seuraavalla viikolla on vuorossa Tartu Mikkiin -spektaakkeli jossa yhdessä monitaituri Mikko Siltalan kera haastamme vastajoukkueen monitaiturit Helena Lindgrenin ja Vallu Lukan. Melkoista meininkiä, haastavia biisejä! Suosittelen!

Ei kait tässä muuta kuin iloista syksyn jatkoa!

/M

20.09.2010 Estradilla Valkea Ruusu 2010


Moi!

Suosittelen virittäytymään tulevana lauantaina 25.9. TV2:n ääreen klo 19.10 koska heinäkuussa Ikaalisissa Sata-Häme soi -tapahtumassa taltioitu Valkea Ruusu -konsertti lähetetään meidän kaikkien iloksi!

Esiintymässähän olivat Riku Niemi Orchestra, Annika Eklund, Jorma Kääriäinen ja meitsi!

/M

13.09.2010 Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta 20 v. ja Lahden Sotilaskohtiyhdistys 90 v.

Terve!

Olipa hauska kokemus tuo Neljän tähden illallinen! Kiitos Virve, Lasse ja Eva ikimuistoisesta seurasta! Odotan innolla tuleviakin illallistajanelikkoja.

Olin esiintymässä viime viikonloppuna Berliinin Suomi-keskuksen 25-vuotisjuhlissa. Mahtava reissu! Suuret onnittelut sekä kiitokset Suomi-keskukselle ja uskomattoman hienoa työtä tekeville talkoolaisille jotka pyörittävät Suomi-keskuksen toimintaa. Menestyksekästä jatkoa ja ensi kertaan! :)

Tsekkaa Suomi-keskuksen kotisivut

Lahdessa on juhlan aika keskiviikkona! Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja Lahden Sotilaskotiyhdistys 90 vuotta. Minulla on ilo palata muistelemaan "inttiaikoja" Lahden Hennalan Varusmiessoittokunnassa sekä Sotkussa ja vieläpä toimimalla Varusmiessoittokunnan solistina keskiviikkona 15.9. Lahden konserttitalon Felix Krohn -salissa. Tule sinäkin!

Hyvää syksyä!

/M

16.08.2010 Neljän tähden illallinen


Helou!

Superhelteinen ja hieno keikkakesä alkaa taittumaan kohti syksyä. Pimenevinä syysiltoina voi harrastaa esimerkiksi television katselua sillä Neloselta alkaa elo-ja syyskuun taitteessa uusi kotimainen ruoka-realitysarja Neljän tähden illallinen. Allekirjoittaneen kokkaamistaitoa (tai -taidottomuutta) voi hämmästellä ma 6.9. Kyseisen viikon muut illallistajat ovat Eva Kela, Virve Rosti sekä Lasse Norres. Rohkenen epäillä että hauskaa on luvassa.

Syyskuun aikana on luvassa myös televisiointi heinäkuisesta Valkea Ruusu -konsertista TV2:lla joten pysykäämme ohjelmakartalla.

Näkemisiin keikoilla ja televiissiossa!

M

06.07.2010 Aakkosista aatteisiin -ohjelma Radio Suomessa


Terve!

Kesä on kortti - Sommaren är kort, laulaa Tomas Ledinkin laulussaan joten ottakaamme siitä kaikki ilo irti! Kesän ratoksi voi kuunnella Ylen loistavasta Areena-palvelusta taannoinen Aakkosista aatteisiin -ohjelma jossa olin haastateltavana kuoronjohtajatar Marjukka Riihimäen kanssa.

Elokuun keikatkin päivitetty, pahoittelen sekavaa ulkoasua. Nähdään keikoilla!

Ei muuta ku kohti alla olevaa linkkiä ja erinomaista kesän jatkoa!

Yle / Areena

/M

31.05.2010 Moi!


Kesän keikkakalenteria on päivitetty. Luvassa on tanssikeikkojen ohella huikeita konserttielämyksiä. Tervetuloa!

/M

17.05.2010 Kesä on täällä!


Moi!

Tällä viikolla suosittelen SuomiTV:n katsomista iltaseitsemän tai iltayhdentoista aikaan koska legendaarisessa Kymppitonni-visailussa vierailee allekirjoittanut! Olipa hauska kokemus! Riitta Väisänen ja kaikkee!

/M

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>