UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

08.03.2015 Viikkotervehdys vk 10

Moi!

Vielä ehtii juuri ja juuri toivottamaan hyvää naistenpäivää sillä tätä viikkoa on pari tuntia jäljellä. Vietin naistenpäivää Lappeenrannan kauppakeskus Galleriassa musisoiden ja paikalla olikin hieno määrä väkeä, kiitos!

Alkava viikko vie meidät Nelinpelin poikien kanssa laivakeikalle. Astumme tiistaina m/s Gabriellaan ja käymme katsastamassa kuinka pitkällä kevät on Tukholmassa. Tervetuloa mukaan!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!


/M

25.02.2015 Viikkotervehdys vk 9

Moi!

Toista valtakunnallista hiihtolomaviikkoa vietellään ja tämä onkin lähtenyt mukavasti käyntiin. Olin maanantaina esiintymässä entisessä opinahjossani, Suomen Ilmailuopistossa. Opisto otti käyttöönsä 3 uutta Diamond-konetta ja juhlallisuudet sattuivat sopivaan päivään, nimittäin omaan syntymäpäivääni. Opistokin täytti vuosia joten olipas siinä juhlaa kerrakseen. Kiitos kaikille onnittelijoille!

Keskiviikkona (eli tänään tätä kirjoittaessa) olimme Finnair Pilots Big Bandin kanssa studiossa tekemässä bändin kolmatta levyä, hauskaa puuhaa!

Tulevana lauantaina esiinnymmekin FPBB:n kera Kampin kauppakeskuksessa, Helsingissä klo 13, 14 ja 15. Tervetuloa shoppailemaan ja nauttimaan hyvästä musiikista! Jatkan Kampista jälleen studioon, tällä kertaa nauhoittamaan lauluosuuksia Tikkurilan Soittokunnan eli Tixibandin tulevalle levylle. Studiosta jatkan vielä hääkeikalle joten melkoisen musiikkipitoinen kuukauden viimeinen päivä on tulossa.

Iloista viikon jatkoa!

/M

17.02.2015 Viikkotervehdys vk 8

Moi!

Ja hyvää talven ensimmäistä hiihtolomaviikkoa niille kellä loma on parhaillaan menossa.

Viime viikolla oli kolme huikeaa konserttia, kaksi Savoy-teatterissa ja yksi Juuassa. Kiitos kaikille osallisille, esiintyjille ja yleisölle!

Tällä viikolla on tarkoitus pakata laukut ja suunnata torstaina Pietariin Imatra Big Bandin solistina. Onkin mukava palata upeaan kaupunkiin.

Kolmas albumini "Hurmaavia aamuja" on jo kulman takana ja sen on suunniteltu ilmestyvän maaliskuun alussa. Eli aivan pian, jee!

Aurinkoista viikkoa!


/M

29.01.2015 Viikkotervehdys vk 5

Moi!

Tämäkin viikko on jo kääntynyt torstain puolelle ja kirjoittelen tätä tervehdystä Viking XPRS:llä. Olemme täällä perjantaiaamuun asti joten ehdit vielä mainiosti hyppäämään meritunnelmiin Helsingistä joko klo 11.30 tai 21.30. :D

Perjantaina suuntaamme illaksi Porin legendaariseen Punaiseen kukkoon, tervetuloa sinnekin!

Ensi viikolla käynnistyy harjoitukset helmikuun 10.-11.2. Savoy-teatterissa tapahtuvia Helsingin Poliisisoittokunnan konsertteja varten. Solisteina toimivat upea Johanna Försti ja minä. Tätä konserttia ei kannata jättää väliin!

Tällä viikolla on myös tehty tärkeitä asioita kolmannen albumin julkaisun edistämiseksi. Kappalejärjestys ja kansi alkavat olla reilassa joten tässä kohtaa voi todeta että WUHUU, levy on tulossa kovaa vauhtia!

Helmikuun keikkakalenteri on päivittymässä aivan lähiaikoina joten kannattaa pysyä kuulolla.

Iloista viikon jatkoa!


/M

15.01.2015 Viikkotervehdys vk 3

Moi!

Vuoden kolmas viikko on jo kääntymässä kohti viikonloppua mutta ei se mitään, päinvastoin! Perjantai menee yksityistilaisuuksissa mutta lauantaina suuntaamme Nelinpelin poikain kanssa Savitaipaleelle Heituinlahden NS:lle esittämään monipuolista tanssimusiikkia. Tule sinäkin!

Oikein aurinkoista viikonloppua!

/M

04.01.2015 Viikkotervehdys vk 1

Moi,

Ja oikein hyvää alkanutta vuotta 2015! Koko joulukuu meni hujauksessa ja jouluntoivotuksetkin jäivät väliin. Toivottavasti joulusi meni mukavasti ja uusi vuosi on alkanut hienosti.

Olimme eilen lauantaina avaamassa keikkavuoden Auran Nuortentalolla ja tunnelma oli huikea. Kiitos tanssiyleisö, järjestäjät ja rautaisen ammattitaidon omaavat Unelmavävyt hienosta illasta!

Tulevalla viikolla astumme kahteenkin otteeseen m/s Viking Gracelle ja muutoinkin keikkavuosi pyörähtää käyntiin monipuolisella tammikuun keikkakattauksella.

Nähdään ja kuullaan!


/M

28.11.2014 Viikkotervehdys vk 48

Moi!

Huomenna lauantaina on tulossa oikea musiikin superpäivä. Kamppi avaa joulun eli esiinnyn Kampin kauppakeskuksessa flyygelin kera klo 12 ja klo 16.40. Klo 14 puolestaan kajautamme suurkuoron kera kauneimmat joululaulut. Wow!

Klo 18 on vuorossa Mikaelin Naiset : Vuokko Hovatta Espoon Karatalossa. Ohjelmassa on Vuokon tähänastisen uran hienoimpia kappaleita. Jee!

Eikä sovi unohtaa sunnuntaita jolloin joulukonsertoimme Mikko Paavilaisen ja Antti Vuoren kanssa Kartano Kievarissa, Äänekoskella klo 13.

Tervetuloa ja iloista viikonloppua!


/M

12.11.2014 Viikkotervehdys vk 46

Moi!

Niin se on marraskuukin jo pitkällä eikä ole enää kovinkaan pitkä matka ensimmäiseen joulukalenteriluukkuun. Jee! 

Tällä viikolla keikkakalenterissa on niin sanottua specialkeikkaa: perjantaina yritystilaisuus, lauantaina Syöpäsäätiön Tiedetanssiaiset (juonto) ja sunnuntaina juhlistamme Finnair Pilots Big Bandin kanssa 125-vuotiasta Ruskeasuon koulua Musiikkitalolla. Mutta ensi viikolla onkin taas julkisempia esiintymisiä ja laidasta laitaan onkin. Tsekkaa tarkemmin keikkakalenterista ja tule paikalle!

Iloista viikon jatkoa!

/M

02.11.2014 Viikkotervehdys vk 44

Moi ja terveiset ulapalta!

Nimittäin Eckerö Linen m/s Finlandialta jossa olen tämän marraskuun ensimmäisen sunnuntain soittamassa ja laulamassa viihdemusiikin helmiä.

Kulunut viikko on ollut hyvin yksityisluonteinen mitä keikkoihin tulee mutta ensi viikolla otamme Nelinpelin kanssa perjantaina suunnaksi Jyväskylän legendaarisen Jyväshovin. Tule sinäkin! Lauantaina vuorossa on erikoiskeikka, nimittäin Turun Varissuon Basso-nimisessä ravintolassa. Esiintymisaika on klo 14-16 joten tervetuloa ottamaan vauhtia lauantai-iltaan jos liikut lähistöllä.

Iloista alkavaa viikkoa ja näkemiin/kuulemiin!

/Mikael24.10.2014 Viikkotervehdys vk 43

Moi ja terveiset Lappeenrannasta!

Guardia Nuevan konsertti alkaa 2,5h päästä, tunnelma on erittäin hieno. Vielä ehtii ainakin läheltä, huomiseen Kuopion konserttiin ehtii vielä kauempaakin.

Ajellessa Kuopioon kannattaa kuunnella lauantaina klo 11.03 Radio Suomen Levylautakunta-ohjelma. Tällä kertaa uusia kappaleita arvioimassa ovat Jorma Hietamäen ja Minna Joensivun lisäksi minä. Sen verran voin paljastaa että suomalaisuuden viikon kunniaksi kaikki arvioitavat kappaleet ovat suomalaista tekoa ja taso on kova.

Iloista viikonloppua!


/M

18.10.2014 Viikkotervehdys vk 42

Moi,  

Ja terveiset Kokkolasta! Aloitamme juuri harjoitukset loistavan Guardia Nuevan ensi viikon Lappeenrannan ja Kuopion konsertteja varten. Tunnelma on huikea, tule sinäkin nauttimaan viihdemusiikin helmistä. Täksi illaksi ajelen vielä Auran Nuortentalolle Nelinpelin kanssa viihdyttämään tanssiyleisöä. Nuortentalolla esiintyy myös Antti Ahopelto. Tervetuloa!

Iloista viikonlopun jatkoa!


/M

05.10.2014 Viikkotervehdys vk 41

Moi!

Viime perjantaina julkaistiin uusi sinkkuni Juokse kovempaa, jee! 
Se löytyy ainakin Spotifysta joten käy kuuntelemassa.

Alkavalla viikolla on luvassa hauskat keikat Riku Niemi Cool Mambon kanssa m/s Finlandialla ja UMO Jazz Orchestran kanssa Savoy-teatterissa. Savoyssa juhlistamme 80-vuotiasta Lasse Mårtenssonia. 

Aurinkoa!


/M

21.09.2014 Viikkotervehdys vk 38/39

Buongiorno,  

Ja terveiset Toscanasta! 10 päivän "kesäloma" on pyörähtänyt käyntiin leppoisassa 31 asteen lämmössä. Kulunut viikko oli poikkeuksellisen tapahtumarikas. Tiistaina minulla kunnia olla juontamassa Roosa nauha 2014 -keräyksen avajaistilaisuutta. Tämän vuoden Roosa nauha on Minna Parikan suunnittelema ja niitä saa ostaa esim Lindex- ja Tokmanni-myymälöistä kautta valtakunnan nimelliseen hintaan 3 euroa. Osallistu ja tue sinäkin kotimaista rintasyöpätutkimusta!

Keskiviikkona olin kutsuvieraana Lahden Varusmiessoittokunnan viimeisessä kotiutumisjuhlassa ennen soittokunnan siirtymistä Hämeenlinnan Parolaan. Juhla oli hieno ja herätti monia iloisia muistoja armeija-ajasta 2005. :D Keskiviikkona matka Lahdesta jatkui Imatralle missä esiinnyimme Imatra Big Bandin kanssa Imatran Kehitysvammaisten tuki ryn järjestämässä konsertissa. Tunnelma oli erittäin kohdallaan ja jälleen olimme asialla tärkeän asian puolesta. Kiitos kaikille paikallaolleille!

Torstaina puolestaan esiinnyin yritystilaisuudessa josta jatkoin suoraan Helsingin Alzheimeryhdistyksen hyväntekeväisyyskonserttiin Temppeliaukion kirkkoon. Konsertissa esiintyivät Milana Misic, Anneli Saaristo, Petri Laaksonen, Grex Musicus & Meitsi ja Tommi Läntinen. Jokaisen esiintyjän osuus oli huikea ja väkeä kiitettävästi paikalla. Kiitos jälleen!

Perjantaina esiinnyimme erittäin pitkästä aikaa alkuperäisellä Must-coverbändikokoonpanolla yritystilaisuudessa. Vaikka bändin perustamisesta on kulunut vaivaiset 14 vuotta, juttujen taso ei ole päässyt nousemaan. Hauskaa oli ja yleisökin tuntui viihtyvän! Kiitos Must!

Lauantaina aloitin päiväni Espoon Rantamaratonilla. Vaikka valmistautuminen oli jäänyt jälleen kerran melko vaatimattomaksi, olin seitsemännellä maratonillani maalissa aikaan 5h30min01sek, johon olinkin varsin tyytyväinen. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja reitti erittäin monipuolinen. Kiitos! Lauantai-ilta puolestaan meni synttärikeikalla ja kyllä täytyy sanoa että olipas kertakaikkisen hauska meininki! Onnea päivänsankarille vielä kerran ja kiitos!

Erittäin hyvää alkavaa viikkoa, palaan heti lokakuun alussa asiaan!

/M


10.09.2014 Viikkotervehdys vk 37


Moikka!

Tällä viikolla on lauantaina jälleen luvassa yksityistilaisuuskeikka mutta sen verran on pakko mainita että olen menossa viihdyttämään purjehduskilpailun osanottajia Gugi Kokljuschkinin kanssa. Hauskaa, sillä Gugi on aikanaan bongannut minut levyttäväksi artistiksi Universal Musiciin ja alkuvuodesta hän on julkaissut oman debyyttialbuminsa Isot opit elämän, jonka muutamassa kappaleessa olen itsekin ollut mukana säveltämässä. Ehkä joskus heitämme Gugin kanssa kimppakeikan ihan julkisestikin! :D

Sunnuntaina minulla ja upealla Milana Misicillä on ilo esiintyä nuorten ja lahjakkaiden soittajien, JAS Big Bandin, solistina Lahti Jazzin ilmaiskonsertissa n. klo 13 eteenpäin. Tervetuloa!

Iloista viikon jatkoa!

/Mikael

31.08.2014 Viikkotervehdys vk 35/36

Moi! Kirjoittelen tätä tervehdystä Eckerö Linen m/s Finlandialla jossa olen esiintymässä tänään sunnuntaina elokuun viimeisenä päivänä. Syksy taitaa olla tulossa, kylläpä meni nopeasti tämäkin kesä. Kiitos kaikille ketkä olitte mukana keikkameiningeissä ympäri Suomea pitkin kesää! Eilen lauantaina minulla oli suuri kunnia esittää Ruotsin ja Suomen kansallislaulut maaottelussa Helsingin Olympiastadionilla, ilmassa oli todella urheilujuhlan tuntua. Alkava viikko on pitkälti yksityistilaisuusluontoinen mutta nähdään syksymmällä! :D Aurinkoista ja kuulasta alkavaa viikkoa! /M

15.08.2014 Viikkotervehdys vk 33


Moi!

Tämä viikko onkin erityisen mukava viikko (vaikka säät hieman viilenivätkin) nimittäin pääsemme Nelinpelin kanssa musiseeraamaan kotikulmille, Saarijärven legendaariseen Kukonhiekkaan. Toisena esiintyjänä on upea Yölintu.

Tervetuloa tansseihin ja erinomaista viikonloppua!

/M

05.08.2014 Viikkotervehdys vk 32

Moikka!

Huh, olipas viikko! Maanantaista torstaihin minulla oli ilo nauttia jälleen hurmaavasta Hamina Tattoosta. Esiinnyimme Rakuunasoittokunnan kanssa keskiviikkona loppuunmyydyille Maneesille sekä Tattoo-klubille. Maneesin ohjelmisto koostui sota-ajan iskelmistä ja Tattoo-klubilla svengasimme Michael Bublén hengessä. Lisäksi ehdin nauttimaan monien muiden soittokuntien ja solistien esityksistä.

Loppuviikko menikin sitten Kuninkuuravien hienoissa tunnelmissa Porissa. Minulla oli suuri kunnia laulaa lauantain avajaisissa Satakunnan laulu sekä sunnuntaina Maamme-laulu yli kymmentuhatpäisen yleisön edessä. Perjantai- sekä lauantai-iltoina viihdytimme Nelinpelin poikien kanssa iloista ja erittäin runsasta Kunkkuyleisöä. Kaikenkaikkiaan oikein mukava kokemus vaikka ravipeleistä ei varsinaista menestystä tullutkaan ensikertalaisen tuurista puhumattakaan.

Tämä viikko on jälleen rauhallisempi ja nautimme vielä jatkuvista varsin huikeistä kesäkeleistä. 

Iloista viikon jatkoa!


/Mikael

26.07.2014 Viikkotervehdys vk 30

Huh hellettä!

Tällä viikolla on rauhallisempi keikkatahti, vain yksi keikka tänään lauantaina. Vuorossa on kesän harvoja hääkeikkoja, hauskaa!

Tulevalla viikolla onkin sitten kaikenlaista Hamina Tattoosta Kuninkuusraveihin, kannattaa tulla nauttimaan Suomen hienoimmista kesätapahtumista!

Muistetaan juoda tarpeeksi vettä ja nautitaan näistä mahtavista kesäkeleistä!

/M

15.07.2014 Viikkotervehdys vk 29

Terveiset Kirmoilta!

Järjestyksessään 14. Kirmot starttasivat eilen maanantaina Saarijärvellä Riku Niemen Rytmiklinikalla ja Lauluyhtye Rajattoman avajaiskonsertilla. Huikeaa!

Tällä viikolla luvassa on myös esimerkiksi Tommi Soidinmäen, Eija Kantolan ja mun yhteiskonsertti Pylkönmäellä torstaina. Koko ohjelman näet osoitteesta www.kirmot.net.

Aurinkoista viikkoa!

/M
03.07.2014 Viikkotervehdys vk 27

Moi!

Viime viikon minikesäloma meni mainiosti ja hujahtaen rakkaassa länsinaapurissamme Ruotsissa. Parit eläintarhat tuli nähtyä ja köttbullarit syötyä. :D

Eilen keskiviikkona saimme jännittää koko illan säätilan kehittymistä Lahdessa. Muutama pisara tulikin urheiden Satama soi -yhteislaulajien niskaan mutta eipä se tahtia haitannut. Kiitos kaikille osallistuneille ja Varusmiessoittokunnan loistavalle Viihdeorkesterille. Toivottavasti perinne jatkuu ensi vuonna!

Tämä loppuviikko onkin sitten työntäyteinen ja hyvä niin. Perjantaina olemme Someron Esakalliolla ja niin on myös upea Arja Koriseva yhtyeineen. Jee! Lauantaina puolestaan hilipasemme Rutalahden Letkaliiteriin. Sunnuntaina kipaisen vielä yhdessä uskollisen Yamaha-pianoni kanssa Konneveden markkinoille.

Sääennustukset lupailevat varsin mukavaa viikonloppusäätä joten aurinkoista viikon jatkoa ja tervetuloa keikoille!


/M 

 

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>