UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

19.06.2014 Viikkotervehdys vk 24


Moi!

Juhannusta pukkaa ja me tanssitamme Nelinpelin kanssa juhannusrytmit aattona Hotelli Korpilammella Espoossa ja j-päivänä Salmen lavalla Pieksämäellä. Tervetuloa!

Seuraava vajaa viikko meneekin kesälomareissulla rakkaassa länsinaapurissamme ja palaamme keikkameininkeihin jälleen la 28.6. Kouvolan Hotelli Vaakunassa.

Hyvää juhannusta!

/M

06.06.2014 Viikkotervehdys vk 23

Moi!

Kulunut viikko on vierähtänyt jo viikonlopun puolelle. Minulla oli erittäin suuri ilo ja kunnia viettää tiistaista torstaihin Lahdessa, Hämeen Rykmentin juhlallisuuksissa. Keskiviikkona oli Puolustusvoimain Lippujuhlakonsertti Sibeliustalossa ja torstaina Satama Soi -yhteislaulutilaisuus. Satama soi järjestetään  jälleen 18.6. ja 2.7. (säävarauksella), tervetuloa laulamaan!

Kiitos Hämeen Rykmentille ja kaikille osallisille! Tunnelma tällä viikolla on ollut samanaikaisesti hieno ja haikea. Hämeen Rykmentti lakkautetaan vuoden lopussa ja toiminnot siirtyvät toisaalle. Varusmiessoittokunta, jonka kasvatteja itse olen, siirtyy Hennalan kasarmilta Hämeenlinnan Parolaan. Mutta muistot elävät!

Lauantaina 7.6. suuntaamme Nelinpelin kanssa Raumalle, Ravintola Sinisoihtuun. Tervetuloa!

Aurinkoista viikonloppua!


/M

26.05.2014 Viikkotervehdys vk 22

Moi!

Hektisen viime viikon jälkeen alkamassa on leppoisampi viikko. Tänään maanantaina minulla on ilo toimia helsinkiläisen Palvelukeskus Wilhelmiinan kuoron Muistaakseni laulan säestäjänä heidän kevätkonsertissaan (Wilhelmiinassa klo 18, tervetuloa!). Huomenna tiistaina puolestaan musisoimme perinteisesti Finnar Pilots Big Bandin kanssa Senioritalo Sofia & Severin asukkaille.

Oikein hyvää ja kesäistä viikkoa kaikille!

/M

14.05.2014 Viikkotervehdys vk 20

Moi!

Viime viikko meni suorastaan hujauksessa ohi, viuh! Kiitos kaikille osallisille niin m/s Gabriellalla, m/s Viking Gracella, Helsinki City Runilla, Espoon Karatalossa sekä m/s Silja Europalla! Hieno meininki!

Tällä viikolla puolestaan on luvassa monenlaista menoa, pääpainona on kuorojen kanssa musisoiminen. Lauantaina konsertoimme Kangasalan Sekakuoro Pikanttien ja sunnuntaina Vantaan Korson Mieslaulajien kanssa. Tervetuloa!

Aurinkoista viikon jatkoa!

/M


01.05.2014 Viikkotervehdys vk 18


Hauskaa vappua kaikille!


/M

24.04.2014 Viikkotervehdys vk 17

Moi!

Tämä ja tuleva viikko hujahtaa yksityistilaisuuksissa esiintyessä mutta heti toukokuun alussa otamme Nelinpelin kanssa ensiksi suunnan kohti Viking Linen m/s Gabriellaa ja Gabriellasta palattuamme astun m/s Viking Graceen yhdessä loistavan G-agent -bändin kanssa.

Onnittelut kaikille MagnumLiven ja Facebookin Mikael Konttinen Official -sivujen Luottaa saan -sinkun voittaneille! Singlet lähtevät matkaan vallan lähipäivinä.

Iloista viikon jatkoa!

/M

17.04.2014 Viikkotervehdys vk 16

Kiirastorstaitervehdys!

Tänään vietämme kiirastorstai-iltaa Jyväskylän legendaarisessa Jyväshovissa, tule sinäkin polkaisemaan pääsiäinen vauhdikkaasti käyntiin!

Luottaa saan -kipale on lähetetty radioihin ympäri maata joten ei muuta kun mämmin ja pashan herkuttelun ohella toivomaan innolla kappaletta eetteriin. :D

Iloista pääsiäistä!


/M

09.04.2014 Viikkotervehdys vk 15

Moi!

Kiitos Nurmijärven Puhallinorkesterille sekä Hyvinkään Rautatien Soittajille viime viikonlopun konserteista, oli mahtavaa!

Tämäpäs onkin jännittävä viikko sillä uusi singleni Luottaa Saan julkaistaan perjantaina 11.4. Jee! Kappale on minun sekä Erik Nyholmin säveltämä ja Sinikka Svärdin sanoittama. Kannattaa siis olla kuulolla!

Perjantaina menemme myös Tommi Soidinmäen kanssa vierailemaan meidän vanhalla ala-asteella Pylkönmäellä, odotamme vierailua suurella innolla!

Aurinkoista viikon jatkoa!

/M

03.04.2014 Viikkotervehdys vk 14

Moi!

Ja terveiset keskeltä Suomenlahtea. Olemme Nelinpelin poikien kanssa kolmatta päivää viihdyttämässä Viking XPRS:n risteilymatkustajia. Tunnelma on hyvä! 

Viikonloppuna on ohjelmassa jälleen konsertointia, tällä kertaa Hyvinkään Rautatien Soittajien sekä Nurmijärven Puhallinorkesterin yhteiskonsertit lauantaina Hyvinkäällä ja sunnuntaina Nurmijärvellä. Ohjelmassa on mm. Frank Sinatraa ja elokuvasävelmiä. Tervetuloa!

Iloista viikon jatkoa!

/Mikael

25.03.2014 Viikkotervehdys vk 13

Hyvää tiistaita!

Huomenna keskiviikkona 26.3. onkin tulossa hauska keikka nimittäin A date with Nat: Nat Newborn Trio feat MK. Tämä tapahtuu Helsingin Storyvillessä, tule sinäkin nauttimaan letkeästä musiikista ja tunnelmasta!

Toinen hyvä menovinkki on tulevan sunnuntain JaSo Big Bandin konsertti Vantaan Martinuksessa klo 16. Lippuja saa vielä oveltakin joten ei muuta ku mukaan vaan.

Iloista kuluvaa viikkoa!


/M

19.03.2014 Viikkotervehdys vk 12

Moi!

Terveiset m/s Baltic Princessiltä jossa olimme viihdyttämässä risteilyvieraita duo-pohjalta Marita Taavitsaisen kanssa!

Tällä viikolla ohjelmassa on mm. harjoitukset Lain huuto -kuoron sekä Hyvinkään/Nurmijärven Soittokuntien kanssa. Lain huudon kanssa konsertoimme Helsingissä 11.4. ja soittokuntien kanssa puolestaan 5.-6.4. Vink vink!

Jos tanssijalkaasi vipattaa pk-seudulla lauantaina, tule Wanhan Tanssikellariin!

Iloista viikon jatkoa!


/M


12.03.2014 Viikkotervehdys vk11

Moi!

Voi mahoton paikka, miten aurinkoisia kelejä ja kevättä pukkaa! 

Tämän viikon perjantaina otamme kuvia tulevaa sinkkua ja levyä silmälläpitäen.  Kuvaaja on Lauri Laukkanen, joka on tehnyt loistavaa jälkeä mm. Suvi Teräsniskan uusimman levyn kansikuvien kanssa.

Lauantaina suuntana on Joensuu ja Hotelli Kimmel, josta otamme sunnuntaina suuntiman kohti Turkua ja m/s Viking Gracea. Risteilyllä on todellinen tanssimeininki, sillä esiintymässä ovat myös upea Marita Taavitsainen & Koivu sekä Nasma-yhtye. Tervetuloa!

Aurinkoista viikon jatkoa, jee!

/Mikael

04.03.2014 Viikkotervehdys vko10

 Moi!

Terveiset m/s Viking Gracelta ja heti perään kiitokset kaikille onnittelijoille taannoisten synttäreiden johdosta!

Tällä viikolla on ohjelmassa muutama hieman erilainen keikka. Perjantaina minulla on ilo ja kunnia esiintyä Jyväskylässä Sotainvalidien Sairaskodissa. Lauantaina puolestaan aamupäivä hurahtaa Saarijärvellä Yhdessä Enemmän -messuilla ja iltapäivä puolestaan Haminan Teinisirkuksen tansseissa. Tervetuloa!

Iloista kuluvaa viikkoa!


/M

24.02.2014 Viikkotervehdys vk9

Moi!

Täytin 23.2. kokonaiset 30 vuotta, joten paikallaan on huutaa JIHUU! ja kiittää kaikkia onnittelijoita. Täytynee opetella Frederikin hieno aiheeseen sopiva kappale. :D

Viime viikko vierähti vauhdikkaasti ympäri Itä-Suomea. Kiitos Rakuunasoittokunta, mus.maj. Petri Junna, ev.lut. Osmo Olkkonen ja upea Laura Virtala! Ja tietysti kiitos myös yleisölle!

Tämän viikon ohjelma on huomattavasti rauhallisempi kuin viime viikko. Perjantaina on luvassa esiintyminen Imatra Big Bandin ja Milana Misicin kanssa Imatran Valtionhotellilla. IBB:tä johtaa Antti Rissanen ja ohjelmassa on viihdemusiikin timanttisimmat helmet. Sunnuntaina astumme Nelinpelin poikien kera m/s Viking Gracelle jossa viihdytämme risteilymatkustajia kahden risteilyn verran. Tervetuloa!

Iloista alkanutta viikkoa!

/Mikael 13.02.2014 Viikkotervehdys vk 7

Moi!

Tänään torstaina pidimme treenit Johanna Iivanaisen kanssa. Huomenna nimittäin on vuorossa meidän duokeikka Porin Kulttuurikulmassa. Tule sinäkin kuuntelemaan ja nauttimaan Johannan musiikista meikäläisen säestyksellä. Lauantaina puolestansa täräytämme tanssimusiikkia Auran Nuortentalolla. Tervetuloa!

Ensi viikko meneekin sitten pitkälti Rakuunasoittokunnan solistina yhdessä Laura Virtalan kanssa. Esitämme suomalaista elokuvamusiikkia alkaen tiistaina Kuopiossa, Mikkelissä, Imatralla ja Kouvolassa. 

Iloista viikonvaihdetta!

/M

02.02.2014 Hyvää tätä vuotta!

Moi!

Niin se on pyörähtänyt jo helmikuu käyntiin, joten vuosi 2014 on jo hyvässä vauhdissa!

Viime perjantaina 31.1. olimme Tarttumassa Mikkiin yhdessä upeiden Arja Korisevan, Annika Eklundin ja Charles Plogmanin kanssa. Miten kisassa kävi, voit käydä tsekkaamassa www.yle.fi/areena -sivustolta. Äläkä unohda Tartu Mikkiin Jatkot -ohjelmaa, jossa voit nähdä ja kuulla mun esittämänä Elton Johnin Your Songin ja yhden tulevan levyni kappaleen Luottaa saan. Kappale on Konttinen/Erik Nyholm/Sinikka Svärd -kolmikon käsialaa ja maailman kantaesitys!

Oikein hyvää alkavaa helmikuun viikkoa kaikille, nähdään keikoilla!

/Mikael

p.s. Terveiset m/s Finlandialta!

23.12.2013 Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta!

Moi!

Tämä vuosi alkaa olemaan pikkuhiljaa ns. pulkassa ja on aika rauhoittua joulunviettoon. Siispä erinomaisen hyvää joulua kaikille!


Vuosi 2014 otetaan vastaan uudenvuodenaattona Savonlinnassa, Big bandin ja Savonlinnan Orkesterin yhteiskonsertissa. Tervetuloa!

Kiitos kuluneesta vuodesta ja iloista uutta vuotta!


/Mikael

26.11.2013 Viikkotervehdys vk 48


Moi!

Mun ja Jenna Bågebergin Hyvän joulun toivotus -konsertit lähestyvät, tässä paikat ja ajat:

7.12. Kuokkalan kirkko, Jkl klo 18.00
10.12. Hämeenlinnan kirkko, klo 19.00
11.12. Haapamäen kirkko klo 18.00
12.12. Nokian kirkko klo 18.00

Tervetuloa! Lippuja ovelta.

Viime viikko oli näköjään mukamas niin vauhdikas että viikkotervehdys jäi välistä joten hyvää tätä ja edellistäkin viikkoa!

/M

13.11.2013 Viikkotervehdys vk 46

Moi!

Kuluva viikko on ehtinyt jo keskiviikkoon mutta eipä hätää, vielä on viikkoa jäljellä! :D

Torstaina otan suunnaksi Jyväskylän Kristillisen opiston sekä Popjazzopiston. Tarkoitukseni on pitää workshopit molempien opistojen opiskelijoille ja ilta huipentuu Vihtavuoren Järvilinnan konserttiin klo 19. Tervetuloa!

Lauantaina puolestaan minulla on ilo ja kunnia toimia juontajana Syöpäsäätiön Tiedetanssiaisten Juhlagaalassa yhdessä Niina Backmanin kanssa. 

Hauska, hieman erilainen työviikko siis meneillään.

Aurinkoista viikon jatkoa!


/Mikael


04.11.2013 Viikkotervehdys vk 45

Harmaasta huomenesta huolimatta hyvää huomenta!

Lokakuun vauhdikkaat käänteet ovat takana päin ja edessä siintää marraskuun ja joulukuun monipuoliset keikat ja meiningit.

Kiitos Imatra Big Bandille hauskasta opintomatkasta New Yorkiin ja Las Vegasiin. Näimme mm. Tower of Powerin, B.B. Kingin, Natalie Colen sekä Vanguard Jazz Orchestran keikat ja kyllähän ne olivat kaikki huikeita! Puhumattakaan itse kohdekaupunkien tunnelmista. Wow!

Kiitos myös kaikille Syksyn Säveltä seuranneille ja erityisesti niille jotka osallistuivat Uuden Lastensairaalan rakentamiseen äänestämällä omaa suosikkiaan tai lahjoittamalla suurempia summia. Rahaa saatiin kasaan yli 300000 euroa joten projekti eteni jälleen hieman kohti vuotta 2017 jolloin sairaalan on määrä olla valmis. Onnittelut Suvi Teräsniskalle, Petri Somerille, Sana Mustoselle ja Leri Leskiselle voitosta!

Tällä viikolla kalenterissa on muutamat pikkujoulutyyppiset esiintymiset torstaina ja perjantaina mutta lauantaina sitten meillä yhdessä Tikkurilan soittokunnan kanssa on ilo esiintyä loppuunmyydylle Malmi-talolle Jukka Kuoppamäen sävelin. Illan kruunaa sitten keikka Wanhan Tanssikellarissa. Tervetuloa!

Iloista alkanutta viikkoa!


/M<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>