UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

15.10.2013 Viikkotervehdys vk 42

Lomatervehdys!

Lokakuu on saavuttanut puolivälin ja kesälomareissu Kroatiassa on myös loppusuoralla. Kotisivuilla on siis ollut verrattain hiljaista lomatunnelmien vuoksi. :D

Tulevana lauantaina 19.10. kuitenkin pääsee taas musisoinnin makuun kun klo 18 Porissa pärähtää Porin Työväensoittokunnan viihdekonsertti. Eikä siinä vielä kaikki vaan konsertin jälkeen hyppään autoon ja siirryn hilpeästi samoille seuduille nimittäin Kuopioon, Hotelli Iso-Valkeiseen. Lomailun jälkeen jaksaa ajella!

20.10. vuorossa on Jaso Big Bandin konsertti Kuusankoski-talossa jossa tulkitsemme Milana Misicin kanssa Laila Kinnusen ja Olavi Virran hienoimpia klassikoita.

21.-29.10. vietänkin sitten Ameriikan mantereella Imatra Big Bandin matkassa. Olemme ensiksi muutaman päivän New Yorkissa ja sitten vajaan viikon Las Vegasissa. Välittömästi matkalta palattuani onkin sitten aika virittäytyä Syksyn Sävel 2013 - tunnelmiin, sillä suora lähetys käynnistyy keskiviikkona 30.10. klo 20.05 MTV3-kanavalla. Jee!

Erinomaista lokakuun jatkoa!

M

25.09.2013 Viikkotervehdys vk 39


Moi!

Tämä viikko on jo ehtinyt keskiviikkoon ja sehän tarkoittaa sitä että ei ole kuin muutama päivä sunnuntaina tapahtuvaan 40. Berliinin maratoniin. Tarkoitukseni olisi käydä kokeilemassa kuinka jalka nousee vaikka harjoitusmäärä on jäänyt melko vähäiseksi.

Iloista viikon jatkoa ja peukut pystyyn! :D

/M

17.09.2013 Viikkotervehdys vk 38


Moi!

Ja terveiset m/s Mariellalta, Porista, Rokualta ja m/s Viking Gracelta! Iloinen syyskiertue on takana päin ja fiilis on hyvä!

Tällä viikolla perjantaina on luvassa Helsingin Alzheimer-yhdistyksen järjestämä Suuri Hyväntekeväisyyskonsertti. Ohjelma on erittäin monipuolinen, mukana mm. sopraano Anu Komsi ja Tommi Läntinen. Tule sinäkin nauttimaan musiikista ja tukemaan muistisairaita ja heidän omaisiaan!

Muistiliitto ry järjestää yhteistyössä Helsingin Alzheimeryhdistyksen, Vantaan Muistiyhdistyksen ja Espoon ja Kauniaisten Muistiyhdistyksen kanssa Välitä! -kävelytapahtuman Helsingissä Narinkkatorilla Maailman Alzheimer-päivänä la 21.9. klo 15 alkaen. Minä olen mukana juontajan tehtävissä sekä esittämässä muutaman laulukappaleen. Katso lisätietoa tapahtumasta osoitteesta www.välitä.fi ja tule mukaan!

Lauantai huipentuu iloiseen tanssikeikkaan Tuusniemen Hojo Hojossa, tervetuloa!

Aurinkoista viikon jatkoa!

/M

 

10.09.2013 Viikkotervehdys vk 37

Se on moi! Tällä viikolla mennään eikä meinata. Nimittäin huomenna keskiviikkona astumme Viking Linen m/s Mariellaan ja käymme viihdyttämässä laivamatkustajia Helsinki-Tukholma -välillä elävän tanssimusiikin ja yhteislaulun keinoin. Astuttuamme perjantaina Katajanokan satamaterminaalista ulos otamme suunnaksi Porin Punaisen kukon. Lauantaina jatkamme kohti pohjoisempaa Suomea, tarkemmin sanottuna Rokua Health Spa:ta. Ja juuri kun olemme päässeet sisämaan makuun palaamme sunnuntai-illaksi merellisiin tunnelmiin, Turku-Tukholma -välille, upealle Viking Gracelle kahdeksi risteilyksi. Tervetuloa! Viime viikolla torstaina julkistettiin tämän vuoden Syksyn Sävel -kilpailijat ja kattaus on huikea! On Suvi Teräsniska, Virve Rosti ja Stig vain muutamia mainitakseni. Minulla on suuri ilo ja kunnia olla tänäkin vuonna Tanja Huutosen juontajaparina. Syksyn Sävel kerää varoja Uudelle Lastensairaalalle joten on erittäin tärkeää että Sinäkin olet MTV3:n ääressä keskiviikkona 30.10. ja äänestät omaa suosikkias!. Äänestyksen tuotot menevät siis koko Suomen yhteisen, erittäin tärkeän lastensairaalahankkeen tukemiseksi. Iloista viikkoa kaikille ja näkemiin! /M

03.09.2013 Viikkotervehdys vk 36

Moi!

Niin se vain syyskuukin tulla tupsahti ja uusi viikko sen myötä. Tässä kohtaa onkin paikallaan kiittää kaikkia osallisia hienosta keikkakesästä 2013! Ei muuta kun ilolla kohti syksyn väriloistoa!

Tällä viikolla ohjelmassa on keskiviikkona Kylpylähotelli Rauhalahden legendaariset keskiviikkotanssit ja lauantaina hieman erilainen keikka Vantaalla, Martinlaakson Ravintola Jyväsessä jossa on tarkoitus esittää mahdollisimman paljon omaa levytysmateriaaliani akustisemmalla kokoonpanolla.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja näkemiin!

/M

30.08.2013 Viikkotervehdys vk 35

Moi!

Tänä lauantaina iloinen tanssimusiikki raikaa Säänjärven lavalla ja sunnuntaina yhteislaulua luvassa Helsingin Poliisisoittokunnan säestyksellä Tampereen Hervannan Poliisiammattikorkeakoululla. Tervetuloa!

Aurinkoista viikonloppua!

p.s. Syyskuun keikkakalenteri on tuotapikaa päivitetty

20.08.2013 Viikkotervehdys vk 34

Moi!

Suuri kiitos kaikille osallisille viime viikon MILjazz-meiningeistä, oli mahtavaa!

Tällä viikolla luvassa on yhteislaulua torstaina Helsingin Taiteiden yössä Kansalaistorilla alkaen klo 16. Meillä on ilo laulaa Helsingin Poliisisoittokunnan säestyksellä. Lauantaina matkaamme kauniiseen Kainuuseen ja Sotkamon Naapurivaaran Huvikeskukseen.

Iloista tätä viikkoa!

/M

10.08.2013 Viikkotervehdys vk31

 Moi!

Tämä viikko on ehtinyt jo loppusuoralle mutta toivottavasti se on mennyt Sinullakin mukavasti. 

Ensi viikolla luvassa on MILjazz-meininkejä Helsingissä, Oulussa ja Kajaanissa. Katso osoitteesta MILjazz mitä se käytännössä tarkoittaa. :D

Viikko huipentuu Tenoriluutnantti Raimo Salon syntymäpäivien kunniaksi järjestettävään Hyväntekeväisyyskonserttiin jossa kerätään varoja sotiemme veteraaneille. Tämä konsertti tapahtuu Pihtiputaalla.

Tervetuloa!

/M

30.07.2013 Viikkotervehdys vk 30

Moi!

Iloinen kesämeininki jatkuu tällä viikolla kun musiseeraamme iloisia tanssittavia säveliä perjantaina Someron Esakalliolla ja lauantaina Helsingin Wanhan Tanssikellarissa. Mainittakoon sen verran että Esakallion perjantain pääesiintyjä on itse Reijo Taipale yhtyeineen. Wow! Tervetuloa pe&la!

Aurinkoista viikon jatkoa!

/M

24.07.2013 Viikkotervehdys vk 29

Moi!

Viimeviikkoinen Kirmot meni oikein hienosti, kiitos kaikille osallistujille! Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoden Kirmot-viikkojen suunnittelua.

Tällä viikolla musiseeraamme Nelinpelin poikain kanssa torstaina Seinäjoen Soittolassa ja lauantaina Saarijärven Kukonhiekassa. Perjantaina ohjelmassa on yhteislaulua Naantalissa Unikeonpäivän kunniaksi. Tervetuloa!

Ja helteistä loppuviikkoa!

/M

16.07.2013 Viikkotervehdys vk 28


Moi!

Eilen maanantaina pyörähti käyntiin järjestyksessään 13. Kirmot-musiikkitapahtuma Saarijärvellä. Avajaiskonsertissa esiintyi ilmiömäinen pianisti Iiro Rantala. Parhaillaan käynnissä on Riku Niemen Rytmiklinikka jossa minulla on suuri ilo ja kunnia olla mukana laulun opastajana. Loppuviikko on täynnä ohjelmaa joten kannattaa katsoa tarkemmin www.kirmot.net ja tulla kauempaakin!

Viikonloppuna keikkailemme poikain kanssa Vantaa-Leppävirta-Tuupovaara -akselilla joten tansseihinkin kannattaa tulla kauempaakin. :D

Mahdollisimman aurinkoista ja vähäsateista viikkoa!

M09.07.2013 Viikkotervehdys vk 27


Moi!

Tällä viikolla on luvassa keskiviikkona yhteislaulua Lahden Vesijärven satamassa. Satama soi - tapahtuma järjestetään säävarauksella joten odottelemme jännityksellä suhteellisen sateiselta näyttävän sääennustuksen paranemista..peukut pystyyn! 

Viikonloppuna on luvassa Varsinais-Suomen kiertue. Perjantaina viihdytämme duopohjalta Turun Radisson Blu Marina Palacen terassilla alkaen klo 20. Lauantaina puolestaan rytmitämme Auran Olutfestareita.

Tervetuloa ja aurinkoista viikkoa!


/M


01.07.2013 Viikkotervehdys vk 26

Maanantainen moi!

Näin on taas uusi viikko pyörähtänyt käyntiin! Kauniin kesän kunniaksi kannattaa huomenna tiistaina 2.7. suunnata risteilemään Silja Europalle. Risteilyohjelmassa on luvassa loistavan Nousukausi-yhtyeen keikka ja paluumatkalla Mikaelin Naiset -ohjelman tunnelmissa vieraana on upea Marita Taavitsainen!

Loppuviikosta puolestaan pääsen itse nautiskelemaan yhden suosikkiyhtyeeni, Toton keikasta Pietarsaareen! Jee! Lauantaina tanssitamme Nelinpelin kanssa häitä joten seuraavat julkiset keikat ovat sitten vuorossa ensi viikolla.

Iloista ja aurinkoista tätäkin viikkoa!

/M26.06.2013 Viikkotervehdys vk 25

Moi!

Kesä on komeimmillaan ja hellerajat paukkuu! On siis syytä varustautua kuumiin keleihin asianmukaisesti.

Tulevana lauantaina meidät Nelinpelin poikien kanssa löytää Toivakan Markkinoilta ja illalla vielä Markkinatansseista Leivonmäen Letkaliiterissä. Tule sinäkin nauttimaan markkina- ja tanssimeiningeistä.

Upeaa viikkoa!

M

18.06.2013 Viikkotervehdys vk 24

Moikka!

Juhannus iloinen keskikesän juhla ja sehän on tällä viikolla. Jee!

Me esiinnymme juhannusaaton kunniaksi Espoossa, Hotelli Korpilammella ja juhannuspäivänä yksityistilaisuudessa.

Erinomaista juhannusta kaikille ja erityiskiitos onnittelijoille!

/M

11.06.2013 Viikkotervehdys vk 23

Moikka!

Tällä viikolla ohjelmassa on yhteislaulua Lahdessa ja paritanssia Helsingissä.

Lahden jo perinteeksi muodostunut Satama soi -yhteislaulutilaisuus järjestetään ke 12.6. Vesijärven satamassa. Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri säestää ja luvassa on mukavia sekä kesäisiä lauluja.

Lauantaina 15.6. Helsingin keskustassa Narinkkatorilla järjestetään Lauantaitanssit. Päivätapahtumassa esiinnymme Jenna Bågebergin kanssa vuorotellen ja luvassa on myös tanssinopetusta. Päivällä on vapaa pääsy. Iltatansseissa lisäksemme lavalla on legendaarinen Eino Grön, lippuja saa ovelta ja Lippupalvelusta.

Tervetuloa!

Aurinkoista tätäkin viikkoa!

/Mikael

06.06.2013 Viikkotervehdys vk 22

Jihuu! Meille syntyi potra poikavauva varhain tiistaiaamuna. Vauva on suloinen ja koko perhe voi hyvin. Hauska että sattui vielä olemaan liputuspäivä. Aurinkoista viikon jatkoa! Se on kesä ny! /M&co.

28.05.2013 Viikkotervehdys vk 22 (ja vähän vk 21 :)

Aurinkoinen moi!

Nämä lähiviikot on hiljaisempaa keikkarintamalla koska odottelemme innosta puhkuen toisen lapsemme saapumista. Ilmoittelen kyllä sitten kun vauva on maailmassa.

Kesäkuussa palailen sitten pikkuhiljaa sorvin ääreen, luvassa on tanssilavakeikkaa, yhteislaulua ja markkinahumua.

Mukavaa tätä ja edellistäkin viikkoa! Ja kesän odotusta!

/M

13.05.2013 Viikkotervehdys vk20

Moi!

Ja näin on taas uusi viikko pyörähtänyt iloisesti käyntiin. Tämän viikon keikat sijoittuvat länsirannikolle. Perjantaina esiinnymme Naantalin Kylpylässä ja lauantaina Raumalla Ravintola Sinisoihdussa.

Tervetuloa ja aurinkoista viikkoa!

/M

09.05.2013 Viikkotervehdys vk19

Helatorstainen hei!

Tällä viikolla on flunssa hieman painanut jäsenissä ja jouduinkin jättämään kovasti odottamani viime lauantaisen Helsinki City Runin väliin. Olimme kyllä perheeni kanssa kannustamassa noin 4,5km kohdalla ja tunnelma oli hieno. Ensi vuonna sitten paremmalla voinnilla! Ja onhan juoksutapahtumia pitkin tulevaa kesää ja Suomea joten ennen syyskuista Berliinin Maratonia ehtii vielä hyvinkin puolikkaalle.

Tämän viikon lauantaina viihdytämme Nelinpelin kera Yläneen Valasrannan tanssiyleisöä, ja lauteilla on myös Yölintu! Tule sinäkin!

Aurinkoista loppuviikkoa!

/M

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>